lørdag 2. august 2008

NYTT NUMMER AV VI SCRAPPER 5. AUGUST!


Endelig er et nytt nummer av Vi scrapper snart i salg! 5. August er det å finne i de fleste scrappebutikker, noen fotobutikker og hos de største narvesen kioskene.

I dette sommerlige nummeret kan dere lese om eksotisk scrapping, maling og bruk av rub-ons. I tillegg finner dere steg for steg artikler og stappfulle gallerier med flotte layouter fra dere lesere.

Vi har også denne gangen en hovedkonkurranse og en skissekonkurranse, begge med flotte premier - men her røper vi ingenting før bladet er i salg 5. august ..... :-) Følg med i bloggen for oppdateringer.

Til slutt skal dere selvsagt få noen smakebiter..... god sommerlesing!

Hilsen Vibeke, Linn og Nina

3 kommentarer:

Hildegunn sa...

Nok en gang et flott blad dere har gitt ut!
Jeg ønsker meg fortsatt et abonnement, og det er det visstnok flere som gjør ;)

I det første bladet skrev dere at dere skulle skrive litt om innredning av scrapperom i et senere blad. Dette har dere kanskje glemt?

Vi Scrapper sa...

Hei!

Takk for ros!

Når det gjelder abbonement er det noe som foreløpig er lagt på is, dessverre, men vi har det selvsagt i bakhodet.

Innredning av scrapperom er ikke glemt! Vi leter etter de perfekte løsningene, og jobber med en artikkel, sannsynligvis til første nummer i 2009. (ikke neste nummer men neste der igjen)

Hilsen Vibeke

tone sa...

Jeg har gledet meg i flere dage nå til å kjøpe Vi scrapper. Har vært innom narvesen på Strømmen storsenter flere ganger denne uka. Men de legger ikke ut bladet. Får bare sure svar hver gang jeg har spurt etter det. Vet jeg kan få kjøpt det på Bikuben som ligger rett ved, men jeg har ikke rukket dem før de stenger. håper jeg får tak i det på mandag. Så jeg får bare vente i spenning litt til.